Как да поръчам

1. След като изберете желаният от Вас продукт кликнете върху КУПИ.

2 .Излиза съобщение,че продуктът е добавен в кошницата.Може да изберете дали да продължите с разглеждането на други продукти или да завършите пазаруването.

3.Избирайки да приключите с покупките кликнете върху ПРЕГЛЕД на количката за да разгледате поръчките до момента или ПОРЪЧКА  за директно завършване на покупката.

  • ПРЕГЛЕД  ще Ви отведе във ВАШАТА КОШНИЦА,където може да разгледате и  коригирате количеството на избраните продукти и да завършите поръчката като кликнете на ПРОДЪЛЖАВАНЕ С ПОРЪЧКАТА, което ще ви отведе към формуляр “АДРЕС ЗА ДОСТАВКА” за попълване на вашите данни за доставка.
  • ПОРЪЧКА ще ви отведе директно към формуляр “АДРЕС ЗА ДОСТАВКА” за попълване на вашите данни за доставка.

4. За да завършите покупката  трябва да попълните Име и Фамилия,  Адрес за доставка и Телефон,обърнете внимание на коректно попълване на адреса за доставка за да може Вашият продукт да пристигне бързо и точно на адреса,който желаете.

5. В полето Допълнителна информация може да запишете допълнителни уточнения към вашата поръчка или данни за фактура.

6. След завършване на поръчката наш служите ще се свърже с Вас на посоченият телефон или имейл за потвърждаване на поръчката на избраният от Вас продукт и адрес за доставка.